1 min læsningPierre-Emile Højbjerg kåret som årets fodboldspiller

Tottenham-danskeren løber med prisen foran sine landsholdskollegaer Christian Eriksen og Joachim Andersen.

1 min læsning
Pierre-Emile Højbjerg er kåret som årets mandlige fodboldspiller i Danmark 2022.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Fjerde gang var lykkens gang for Pierre-Emile Højbjerg.

Tottenhams danske dynamo var for fjerde gang i sin karriere nomineret som Årets Mandlige Fodboldspiller af DBU og Spillerforeningen, og hvor han de første tre gange har fået en lang næse, gik prisen i 2022 til ham.

– Meget stolt, først og fremmest vil jeg gerne sende kys til min familie; mine børn, min kone der sidder dernede (blandt publikum, red.), min mor derhjemme.

– Så vil jeg selvfølgelig sige tak til mine holdkammerater, trænerne og de folk, der er omkring mig i dagligdagen i klubben og på landsholdet, de er med til at gøre mig bedre, og jeg er med til at gøre dem bedre, og det sætter jeg utrolig stor pris på, lyder det fra Pierre-Emile Højbjerg.

Allerede i 2014 var 27-årige Højbjerg nomineret til den fornemme pris, og landsholdsspilleren havde da også en fin hilsen til unge fodboldspillere, der ønsker at gå i hans fodspor.

– Jeg vil gerne dele den her pris med alle de unge drenge og piger, der spiller fodbold i Danmark. Når jeg kan stå her i dag, så kan I også stå her en dag.

– Det er vigtigt at drømme, men man skal også huske på, at hårdt arbejde og disciplin er det, der gør dig god og det der gør, at du forbliver god, så bliv ved med at drømme stort, og blive ved med at arbejde hårdt, så kan det være, at vi ses her en dag, lød opfordringen fra Højbjerg.

Pierre-Emile Højbjerg står noteret for i alt 63 danske A-landskampe. Han debuterede i 2014, og han har scoret i alt fem mål.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer