Overtidsscoring sikrede Monza point mod Inter

En overtidsscoring tre minutter inde i overtiden blev dyr for Inter, der mister terræn i toppen af Serie A.

Inter mod Monza Serie a januar 2023.

Der var vigtige point på spil for særligt Inter, da de lørdag aften gæstede lokalrivalerne fra Monza.

Desværre for forrige sæsons italienske mestre endte kampen i Milano-forstaden mod nordøst med en pointdeling, da Monza i overtiden udlignede til kampens resultat 2-2.

Inter så ellers længe ud til at tage alle tre point med sig ind til det centrale Milano, for efter 22 minutters spil førte ‘Nerazzurri’ nemlig 1-2.

Matte Darmian bragte allerede efter 10 minutter udeholdet fra Milano foran 0-1, inden Patrick Ciurria bare ét minut senere fik udlignet for Monza.

Efter 22 minutters spil var det så Lautaro Martinez, der med sin ottende sæsonscoring gjorde det til 1-2.

Danske Christian Gytkjær blev skiftet ind for hjemmeholdet efter 66 minutters spil, men det var Monzas forsvarsspiller Luca Caldirola, der i tre minutters overtid fik udlignet til 2-2.