2 min læsningMedie: Her er Xavis ønskeliste – syv aftaler på brættet med verdensstjerner iblandt

Xavi har ifølge det spanske medie Sport en ønskeliste bestående af syv spillere, der enten skal forlænges med eller hentes til FC Barcelona.

2 min læsning
Xavi har ifølge det spanske medie Sport en ønskeliste bestående af syv spillere, han vil hente til Barcelona.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Xavi havde en klar strategi, da han overtog trænersædet i FC Barcelona – der skulle ryddes op i truppen.

Det gik blandt andet udover danske Martin Braithwaite, Philippe Coutinho og Pierre-Emerick Aubameyang, der alle måtte finde nye arbejdsgivere.

Medie: Wolves og Barca enige om midtbanestjerne – kræver større byttehandel

Dermed skulle forstærkninger findes, og her sørgede Xavi for, at FC Barcelona forblev i besiddelse af en dansker i form af Andreas Christensen.

Derudover hentede man prominente navne som Jules Koundé, Raphinha, Franck Kessie og ikke mindst stjerneangriberen Robert Lewandowski, der for alvor har bidt sig fast i LaLiga.

Nu står den spanske storklub midt i endnu et transfervindue, og ifølge det spanske medie Sport, viser det sig, at Xavi på ingen måder er færdig med at forstærke førsteholdstruppen – den spanske træner har nemlig syv spillere på ønskelisten.

Sergio Busquets

Den 34-årige klublegende er den eneste spiller på listen, der allerede befinder sig i FC Barcelona. Men det defensive midtbaneanker har kontraktudløb til sommer, og derfor håber Xavi på, at man kan forlænge Busquets’ kontrakt frem til sommeren 2024.

Íñigo Martínez

Man skulle tro, at Xavi havde set sig tilfreds med sine midterstoppere bestående af danske ‘AC’, Ronald Araújo, Jules Koundé og Eric Garcia. Alligevel jagter Barcelona angiveligt fortsat den 31-årige Athletic Bilbao-midtstopper – formentlig som erstatning til Gerard Pique, der indstillede karrieren tidligere i sæsonen.

Benjamin Pavard

Den franske højreback har brilleret for Bayern München og det franske landshold de sidste tre sæsoner. I sommer forlod Sergino Dest catalanerne på en lejeaftale, og her forsøgte man at hente César Azpilicueta fra Chelsea, som bekendt aldrig blev en realitet. Derfor er Pavard et stort emne til sommer.

Bernardo Silva

Xavi har ikke tilbageholdt sin interesse i Manchester City-stjernen, siden spanieren overtog trænerposten i Barcelona i november 2021. Portugiseren er fortsat højt på prioriteringslisten – angiveligt en af Xavis absolutte favoritter.

Youssoufa Moukoko

Den 18-årige tysker er rygtet vidt omkring, heriblandt Chelsea og Bayern München. På trods af konkurrencen er Barcelona angiveligt klar til at byde på den unge angriber. Memphis Depay rygtes væk fra catalanerne, hvorfor Moukoko kunne være en fin erstatning og reservespiller til Robert Lewandowski.

Lionel Messi

Til sidst og ikke mindst lurer den argentinske troldmands retur stadig i kulissen. Xavi har fra dag ét givet udtryk for, at han ville elske at blive genforenet med sin tidligere holdkammerat i Barcelona. Præsidenten Joan Laporta har også givet udtryk for, at man forsøger at lokke klublegenden hjem fra PSG.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P