1 min læsningMedie: Arsenal anmoder om Atlético-profils lønnedgang hos agenten

Arsenal øjner en lejeaftale med Atlético Madrids João Félix, men det første udkast til portugiserens lønninger under et potentielt ophold, er for højt.

1 min læsning
Arsenal har angiveligt anmodet agenten Jorge Mendes, om at hans klient Joao Felix går ned i løn i en eventuel lejeaftale.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

João Félix er kraftigt rygtet til Premier League.

I første omgang på en lejeaftale, hvor flere engelske medier, i den forgangne uge, har berettet om, at Arsenal og Manchester United er blandt bejlerne.

Nu ligner det, at London-klubben for alvor trækker fra i jagten på den 23-årige Atlético Madrid-spiller.

Medie: Ronaldo kan få følgeskab af tysk stjerne

Ifølge Express er Arsenal gået til forhandlingsbordet, og planen er rimelig simpel fra the gunners ende af bordet – Félix skal gå ned i løn.

Atlético forlanger nemlig, at Arsenal betaler portugiserens fulde løn, som ligger på omtrent 2,1 millioner kroner om ugen. Derfor har førerholdet i Premier League taget fat i Félix’ agent, Jorge Mendes, i håbet om at han kan trykke på de rigtige knapper.

Tidligere på ugen meldte The Telegraph ud, at Manchester United havde trukket sig i jagten på Félix, men ifølge Express er United endnu ikke ude af billedet.

Den 23-årige offensiv ankom til Atlético fra Benfica i 2019 i den fjerde dyreste transfer i fodboldens historie. 126 millioner euro måtte den spanske hovedstadsklub smide for Félix, som har haft svært ved at leve op til hypen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer