LaLiga

Medie: Arsenal anmoder om Atlético-profils lønnedgang hos agenten

Arsenal øjner en lejeaftale med Atlético Madrids João Félix, men det første udkast til portugiserens lønninger under et potentielt ophold, er for højt.

Arsenal har angiveligt anmodet agenten Jorge Mendes, om at hans klient Joao Felix går ned i løn i en eventuel lejeaftale.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

João Félix er kraftigt rygtet til Premier League.

I første omgang på en lejeaftale, hvor flere engelske medier, i den forgangne uge, har berettet om, at Arsenal og Manchester United er blandt bejlerne.

Nu ligner det, at London-klubben for alvor trækker fra i jagten på den 23-årige Atlético Madrid-spiller.

Medie: Ronaldo kan få følgeskab af tysk stjerne

Ifølge Express er Arsenal gået til forhandlingsbordet, og planen er rimelig simpel fra the gunners ende af bordet – Félix skal gå ned i løn.

Atlético forlanger nemlig, at Arsenal betaler portugiserens fulde løn, som ligger på omtrent 2,1 millioner kroner om ugen. Derfor har førerholdet i Premier League taget fat i Félix’ agent, Jorge Mendes, i håbet om at han kan trykke på de rigtige knapper.

Tidligere på ugen meldte The Telegraph ud, at Manchester United havde trukket sig i jagten på Félix, men ifølge Express er United endnu ikke ude af billedet.

Den 23-årige offensiv ankom til Atlético fra Benfica i 2019 i den fjerde dyreste transfer i fodboldens historie. 126 millioner euro måtte den spanske hovedstadsklub smide for Félix, som har haft svært ved at leve op til hypen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P