1 min læsningChelsea bekræfter: Henter ung brasilianer i Vasco da Gama

Den brasilianske klub bekræftede det allerede fredag, og lørdag kommer den officielle udmelding så også fra engelske Chelsea.

1 min læsning
Den engelske Premier League-klub, Chelsea, bekræfter nu selv, at de henter den unge brasilianer, Andrey Santos, fra Vasco Da Gama.
Foto: Chelsea FC

Der er travlt i Chelsea i disse dage, men svingdørene går kun én vej.

London-klubben har således allerede hentet tre spillere i vintertransfervinduet – én til hver kæde.

Fredag offentliggjorde brasilianske Vasco da Gama, at de havde solgt den 18-årige midtbanespiller, Andrey Santos, til Chelsea, og nu bekræfter Premier League-klubben så også selv handlen.

Dermed slutter Santos sig til den franske forsvarsspiller, Benoit Badiashile, og den ivorianske angriber, David Datro Fofana, der i denne måned er kommet til Chelsea fra henholdsvis franske AS Monaco og norske Molde.

– Det er en meget stor mulighed for mig. Det her er en stor klub, som spiller i store turneringer som Premier League, så jeg er meget spændt. Spillerne her er virkelig gode, så jeg er meget glad for at være her, lyder det fra Santos.

Benfica-træner langer ud efter ‘respektløse’ Chelsea: De gør spilleren skør

Chelsea beskriver selv Andrey Santos som en box-til-box midtbanespiller.

Den engelske klub melder ikke selv noget om, hvor stor sum der er blevet sendt til Vasco da Gama, men flere medier mener at vide, at Santos har kostet Chelsea 12,5 millioner euro – svarende til cirka 93 millioner danske kroner.

Santos’ kontraktlængde i London er ikke offentliggjort.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer