Europæisk Fodbold

Lasse Schöne lufter fremtidsplanerne: En stilling jeg finder interessant

Lasse Schöne er stadig aktiv fodboldspiller i NEC Nijmegen, men den tidligere danske landsholdsspiller har et ønske om at fortsætte i fodboldens verden efter karrierestoppet.

Når Lasse Schöne engang indstiller karrieren, håber danskeren, at han kan fortsætte arbejdet med fodbold som teknisk direktør i Ajax.

Lasse Schöne har endnu ikke lagt fodboldstøvlerne på hylden.

Men som 36-årig gør den danske midtbanespiller sig klogt i at begynde at overveje mulige foretagener, når der ikke er flere minutter i benene – og det har Schöne allerede.

Medie: Så meget kan FCK ende med at smide for Gonçalves

I et interview med fanmediet Ajax Showtime fortæller den tidligere landsholdsspiller, at en stilling på ledelsesgangene i Ajax er yderst tiltalende.

Lige nu befinder Klaas-Jan Huntelaar sig på posten som teknisk direktør i Ajax, og han har fået hård kritik i løbet af sæsonen. Det påvirker dog ikke Schönes ønsker om at overtage stillingen en dag.

– Det er en stilling inden for fodbold, som jeg finder interessant. Det har ikke ændret sig. En stilling som træner er ikke noget, jeg stræber efter, siger danskeren og fortsætter.

– Men hos Ajax er det sådan, at hvis det går mindre godt, er det ikke kun træneren dom bliver kritiseret, men også de personer der står for materialet på banen. Og det giver mening.

Lasse Schöne tilbragte syv sæsoner i Ajax fra 2012 til 2019. Nu befinder han sig i den hollandske klub NEC Nijmegen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P