1 min læsningVM-fejringen har sat sine spor: Her håber PSG-træner, at Messi er tilbage

Paris Saint-Germain har måtte undvære Lionel Messi, efter han med Argentina blev verdensmestre i december. Nu melder klubbens træner, Christophe Galtier, dog ud, at Messi snart er kampklar igen.

1 min læsning
PSG-træner, Galtier, håber snart at have Lionel Messi tilbage i kampform.
Foto: Bertrand Guay/AFP/Ritzau Scanpix

Den sidste og største milepæl i Lionel Messis karriere kom i december i hus.

Sammen med resten af det argentinske landshold fik han endelig det sidste og mest betydningsfulde trofæ i hus, da Argentina vandt VM-finalen over Frankrig.

En bedrift, der naturligvis har skulle fejres, og som har holdt argentineren ude af PSG-truppen siden triumfen. Onsdag har PSG-træner, Christophe Galtier, dog givet en melding på, hvornår man kan forvente verdensmesteren tilbage i kamp for PSG.

– Leo (Messi red.) har trænet med i går og i dag. Han spiller ikke i morgen. Vi vil sikre os, at han er klar til næste kamp, forklarer Galtier ifølge 90min på et pressemøde og fortsætter:

– Jeg kommer til at rette stor opmærksomhed på, hvad han har tænkt sig at gøre, men vi vil gerne have ham klar til næste kamp, fortæller Galtier med reference til PSG’s Ligue 1-kamp mod Angers næste onsdag.

Lionel Messi har holdt fri fra fodbolden siden VM-finalen, som blev spillet den 18. december.

Video: Guard of Honor til Messi i PSG

Verdensmesterskabet udfyldte den sidste tomme plads i Lionel Messis trofæskab, som blandt andet også indeholder fire Champions League-trofæer, ti spanske mesterskaber, et Copa América-trofæ samt syv Ballon d’Ors.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer