2 min læsningSensationsskifte under opsejling for Daley Blind

Hollandske Daley Blind fik imellem jul og nytår ophævet sin kontrakt i Ajax, men nu tyder alt på, at Blind er på vej et markant skridt op af karrierestigen.

2 min læsning
Ifølge hollandske medier er den nu tidligere Ajax-spiller, Daley Blind, tæt på en ny kontrakt i selveste Bayern München.
Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kom som lidt af en overraskelse, da hollandske Daley Blind den 27. december blev løst fra sin kontrakt i Ajax.

Den alsidige hollænder havde haft en smule vanskeligt ved for alvor at gøre sig gældende i sin barndomsklub, og i løbet af sæsonen var han blevet brugt på både venstre back, i midtforsvaret og på den defensive midtbane.

De fleste havde formentlig også regnet med, at Blind ville tage et skridt ned for at få kontinuerlig spilletid, men det lader ingenlunde til at blive tilfældet.

Tværtimod faktisk, for selvom Ajax er en stor klub, så kan ingen være uenige i, at Blinds forstående skifte er et skridt op af rangstien.

Ifølge hollandske De Telegraaf satte Blind sig nemlig på et fly fra Amsterdam denne morgen med retning mod det sydlige Tyskland, og mediets kilder i München beretter, at Blind skriver kontrakt med selveste Bayern München.

Kontrakten kommer i første omgang til at løbe for resten af indeværende sæson, men tyskerne sikrer sig samtidig en option på yderligere én sæson.

Hollandsk landsholdsprofil ophæver kontrakten med Ajax

Årsagen til det opsigtsvækkende skifte er egentlig ganske ligetil, for Bayern München måtte under VM se sin venstre back, franske Luca Hernandez, udgå med en korsbåndsskade, og franskmanden vil således være ude for tyskerne til minimum september.

Bayern München har ikke haft kapital til at hente en langsigtet erstatning ind, og snarrådigt har Blinds agent, Kees Vos, tilbudt sin klient til de tyske ‘Rekordmeister’.

Kees Vos har allerede stået for en af vinterens mest overraskende transfers, da han sendte Cody Gakpo fra PSV til Liverpool, selvom Manchester United længe så ud til at være på jagt efter den hollandske offensivspiller.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer