2 min læsningHamrén har stor tiltro til angriber – men der kommer flere tilgange

I AaB har de kniven for struben straks fra start, når Superligaen til februar genoptages, og særligt på målfronten skal der markante forbedringer til.

2 min læsning
AaB cheftræner Erik Hamrén har stor tro på angriberen Marco Ramkilde, men der kommer alligevel flere transfers til den nordjyske klub.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

17 mål i sæsonens første 17 kampe.

Målstatistikken lyver ikke i AaB, der både når det kommer til scorede og indkasserede mål er næst-dårligst af alle hold i Superligaen.

Derfor er det næppe heller tilfældigt, at nordjyderne er at finde næst-sidst i superligatabellen efter 17 kampe, og selvom han nærmest tør love nye spillere, så har AaB-træner Erik Hamrén i første omgang fokus på de spillere, han allerede har i truppen.

– Alle trænere drømmer jo om at få en angriber med garanti for mange mål. Jeg har dog også stor tro på, at en spiller som Marco Ramkilde kan fortsætte sin fremgang og blive et endnu større aktiv for os i foråret, siger Erik Hamrén til Nordjyske.

Marco Ramkilde skrev sidst i september en kort kontrakt med sin barndomsklub, men i november blev den 24-årige angribers kontrakt forlænget, så den nu løber til udgangen af 2025.

Ramkilde forlod AaB i sommeren 2019, og efter et halvt år uden klub, skrev han kontrakt med den engelske traditionsklub Queens Park Rangers, hvor han, foruden en enkelt kamp i The Championship, gjorde sig på klubbens U21-mandskab.

Erik Hamrén vil forbedre kvaliteten i AaB: Kræver sammenhold, stærk filosofi og nyt blod

AaB har allerede fået tilgang af tre nye spillere, hvoraf de to også er tidligere spillere i klubben.

Forsvarsspilleren Anders Hagelskjær vender hjem til AaB efter endt lejeophold i norske Sarpsborg, mens Rasmus Thelander vender tilbage efter et halvt år i ungarske Ferencvaros.

Dertil kommer den tyske målmand, Nico Mantl, der er hentet til for at gardere nordjyderne på banens bagerste position.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer