1 min læsningFC Nordsjælland sender forsvarsspiller til Italien

Superligaens førerhold, FC Nordsjælland, sender klubbens slovakiske forsvarsspiller til den italienske Serie C.

1 min læsning
FC Nordsjælland har solgt den slovakiske forsvarsspiller, Ivan Mesik, til Serie C-klubben Pescara.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Efter i alt 38 kampe for FC Nordsjælland er slovakiske Ivan Mesik nu fortid i den danske superligaklub.

Den 21-årige forsvarsspiller har senest været udlejet til norske Odd, og selvom turen ved årsskiftet gik ‘hjem’ til Farum, så var det altså kun for en ganske kort bemærkning.

Således er Mesik nu solgt til italienske Pescara.

– Det er vigtigt for os, at Mesik får det optimale ud af sit potentiale, og derfor er der brug for kontinuerlig spilletid på dette stadie af hans karriere.

– Med den øgede konkurrence i FC Nordsjælland er det derfor bedst for alle parter, at Ivan tager til Pescara, der længe har fulgt ham – og forhåbentlig får han dér den vigtige og nødvendige spilletid. Med de mange erfaringer han allerede har i så ung en alder, så venter der ham masser af spændende fodboldår forude, lyder det fra FC Nordsjællands sportschef Jan Laursen.

Ivan Mesik kan nu se frem til at skifte FC Nordsjællands røde trøje ud med Pescaras blå og hvid-stribede – en trøje som tidligere er blevet båret af den italienske midtbanestjerne Marco Verratti.

– Det er ikke let for mig at sige farvel til FC Nordsjælland. Jeg har udviklet mig enormt meget som spiller på alle områder. Jeg vil blive ved med at følge med, og jeg er sikker på, at FC Nordsjælland vil opnå store ting – måske allerede i denne her sæson, lyder det fra Mesik.

Ivan Mesik blev hentet til Farum i januar 2020, hvor han kom til fra hjemlandets Spartak Trnava. Undervejs har han foruden norske Odd været udlejet til norske Stabæk.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer