2 min læsningFC Midtjylland forlænger med nytilkommen nigerianer

Et halvt år var nok for nigerianske Jamiu Musbaudeen til at overbevise ledelsen i FC Midtjylland om, at han er værd at satse på.

2 min læsning
FC Midtjylland har forlænget kontrakten med den blot 18-årige nigerianske midtbanespiller Jamiu Musbaudeen.
Foto: Nikolaj Kramer/ FC Midtjylland

Han kom til FC Midtjylland fra samarbejdsklubben FC Ebedei i juli, og nu får han forlænget sin kontrakt.

Den blot 18-årige nigerianer, Jamiu Musbaudeen, har fået forlænget sin kontrakt i FC Midtjylland, så den nu løber til udgangen af 2027.

Endnu er det ikke blevet til debut på jydernes førstehold, men på klubbens U19-mandskab har han imponeret.

– Jamiu har meget hurtigt tilpasset og tilvænnet sig. Han har en stor impact, når han spiller, ligesom han har en god tilgang til sin udvikling. Han dækker et kæmpe område på den centrale midtbane, og han har en unik evne til at erobre bolde med sin duelstyrke, siger Kenneth Andersen, der er cheftræner for FC Midtjyllands U19-mandskab.

For Jamiu Musbaudeen selv har det næppe heller været vanskeligt at skrive under på den lange kontrakt, for kigger han bare et par år tilbage i historiebøgerne, kan han med Frank Onyeka og Raphael Onyedika se landsmænd, der har brugt FC Midtjylland som et springbræt til større klubber.

FCM henter yderligere tre spillere hjem

– Jamiu har fra dag ét vist en stor ærgerrighed efter at omstille sig til livet i Danmark og spillestilen i Midtjylland. Han har på et halvt år taget vigtige skridt i sin udvikling, og vi har set nok fra ham til, at vi ønsker at forlænge samarbejdet yderligere. Vi tror på Jamius potentiale, og det er nu op til os og ham at forløse samt udvikle videre på de evner, han besidder, siger FC Midtjyllands sportschef – Svend Graversen.

Jamiu Musbaudeen er sammen forsvarskollegaerne Mark Ugboh og Gabriel Kehinde de tre nigerianere, der i dag er at finde i den midtjyske klub.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer