1 min læsningChristian Sørensen: Fedt at skulle på jagt

F.C. København er i bogstaveligst forstand bagud på point, men de forsvarende mestre har alle forudsætninger for at indhente det tabte, når Superligaen starter op igen.

1 min læsning
Christian Sørensen og F.C. København skal i foråret ud og jagte, for klubben har en del point, der skal indhentes i forhold til topholdet FCN.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Spillerne i F.C. København mødte onsdag ind til årets første officielle træning.

Onsdag var også indledningen på det, der for de forsvarende mestre bliver en jagt på Superligaens førerhold fra FC Nordsjælland.

Københavnernes naboer mod nord har efter sæsonens første 17 kampe et forspring på otte point ned til F.C. København på tredjepladsen, men for københavnerne er alt på plads for, at spændingen i toppen bliver intensiveret.

– Det bliver fedt at skulle på jagt. Der er en del, der skal blive bedre, og det jeg også nok, at vi skal blive, lyder det fra F.C. Københavns Christian Sørensen.

– Vi sluttede godt af i AGF med en god sejr. Det er det niveau, vi er på nu, og vi skal gerne blive markant bedre. Der er en del point, der skal hentes, men vi har alle forudsætninger og faciliteter til det, lyder vurderingen fra den ‘nye mand’ i FCK-truppen.

F.C. København lægger ud med med to kampe i Superligaen i februar mod henholdsvis Silkeborg og AaB, inden Vejle venter den 1. marts i pokalturneringens kvartfinale.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer