2 min læsningLys forude for glemt Tottenham-landsholdsspiller

Han skiftede til italienske Sampdoria i august, men endnu er det ikke blevet til ét eneste spilleminut for engelske Harry Winks.

2 min læsning
Tottenham-ejede Harry Winks har ikke spillet for Sampdoria endnu på grund af en ankelskade, men nu er han tilbage på træningsbanen.
Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

10 engelske A-landskampe, 160 Premier League-optrædener og 24 kampe i Champions League.

Harry Winks cv fejler bestemt ikke noget, men den 26-årige midtbanespiller har ikke spillet så meget som én eneste minut, siden han fik de sidste 17 minutter i Tottenhams sidste kamp i sidste sæson, hvor Spurs tog en 5-0-sejr over allerede nedrykkede Norwich.

Mens tilliden var stor fra Mauricio Pochettino og egentlig også fra José Mourinho, så har det samme ikke været tilfældet, siden italienske Antonio Conte i november 2021 gjorde sit indtog i det nordlige London.

Det tog Harry Winks i august konsekvensen af, og han lod sig udleje til italienske Sampdoria, der samtidig sikrede sig en købsoption på midtbanemanden.

Lejeaftalen er gældende for hele denne sæson, men bare tre dage efter sit skifte pådrog Winks sig en ankelskade, der har vist sig markant værre end først antaget.

Skaden har betydet, at Winks endnu ikke har været at finde i Sampdorias kamptrup, og i november lod Winks sin ankel operere i håb om en snarlig hurtigere retur.

Uønskede Tottenham-spillere må træne alene

Den retur kan nu nærme sig, da fanmediet ClubDoria46 har berettet, at Winks for første gang siden operationen har trænet med sin holdkammerater.

Det italienske medie skriver desuden, at januar bliver ‘altafgørende’ for Winks’ tid i Sampdoria, da italienerne i denne måned har mulighed for at afbryde englænderens kontrakt og sende ham retur til det nordlige London.

I Tottenham har Winks kontrakt til og med næste sæson, men med Antonio Conte ved roret er der ikke meget, der tyder på, at en sæson tilbage i barndomsklubben vil være særlig interessant for midtbanespilleren.

Sampdoria har gang i en skræksæson i den italienske Serie A, hvor de er i akut nedrykningsfare. Onsdag genåbnede de dog Serie A med en 1-2-sejr over Sassuolo.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer