1 min læsningHighlights: Villa fik uafgjort efter sen udligning

Aston Villa vandt nytårsdag mod Tottenham på udebane. Onsdag aften skulle de forsøge at følge op på den sejr mod Wolverhampton.

1 min læsning
Wolverhampton Wanderers' Portuguese midfielder Daniel Podence (3R) celebrates scoring his team's first goal during the English Premier League football match between Aston Villa and Wolverhampton Wanderers at Villa Park in Birmingham, central England on January 4, 2023. (Photo by ADRIAN DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Den nykårede verdensmester Emiliano Martinez var tilbage mellem stængerne for Aston Villa, der skulle forsøge at følge op på den flotte sejr mod Tottenham, mens Wolverhampton gerne skulle vinde for at komme væk fra nedrykningsstregen.

Wolves startede også kampen klart bedst, da et angreb i højre side endte for fødderne af Daniel Podence. Han lavede en fræk detalje, inden han stille og roligt placerede bolden uden for Martinez’ rækkevide og dermed var Wolves foran.

Anden halvleg bød på flere chancer, og efter små 80 minutter kom det forløsende mål så til hjemmeholdet, da indskiftede Danny Ings fik en bold i dybden, som han ekspederede i netmaskerne. I kampens sidste minut havde Leon Bailey chancen for at skaffe alle tre point til Villa, da han rundede Wolves-keeper José Sá, men sparkede bolden snert forbi mål.

Dermed endte kampen 1-1. Et resultat Wolverhampton kan bruge til mest i deres kamp mod nedrykning.

Aston Villa 0-1 Wolverhampton, Podence, 12′:

Aston Villa 0-1 Wolverhampton, Redning på stregen, 75′:

Aston Villa 1-1 Wolverhampton, Ings, 78′:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer