2 min læsningHighlights: Mål, intensitet og stor redning gav West Ham point

West Ham United skulle forsøge at vende den dårlige form, da de onsdag aften stødte sammen med Leeds United på Elland Road.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Leeds United v West Ham United - Elland Road, Leeds, Britain - January 4, 2023 Leeds United's Wilfried Gnonto celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

West Ham befandt sig inden kampen lige over stregen efter fem nederlag i træk, mens Leeds blot var to point foran modstanderen. Det var derfor en kamp, som begge hold hjertens gerne ville vinde, men for alt i verden ikke måtte tabe.

Efter en start, hvor ingen af holdene helt kunne sætte sig på spillet, fandt Leeds vejen til netmaskerne. Efter en lille halv time, fandt 21-årige Crysencio Summerville den 19-årige italiener Wilfried Gnonto. Han sparkede den køligt den ind bag en sagesløs Lukasz Fabianski. Målet var også italienerens første mål i Premier League.

Kort før pausen fik West Ham straffespark, da VAR hjalp dommerens manglende dom på vej. Det fik Lucas Paqueta ansvaret for, hvilket var et godt valg, da han omsatte det meget koldblodigt og placerede kuglen i hjørnet. Som om målet lige inden pausen ikke var nok, så slog West Ham igen til allerede i anden halvlegs første minut. Leeds lavede en stor opspilsfejl, som Gianluca Scamacca udnyttede og bragede i kassen via stolpen.

Anden halvleg forsatte med en masse intensitet, hårde tacklinger og ondt blod mellem holdene. Heldigvis var de heller ikke færdige med at score mål. Efter 70 minutter kom Leeds med udligningen til 2-2, da Rodrigo med en god førsteberøring skabte plads på kanten af feltet og sparkede den ind. Han kom dermed op på 10 Premier League-mål.

I kampens sidste minut hev Fabianski en feberredning op. Noget der reddede et point for West Ham, og måske også David Moyes’ job. Dermed fik begge hold et point med fra Elland Road.

Leeds United 1-0 West Ham United, Gnonto, 27′:

Leeds United 1-1 West Ham United, Paqueta, 45′:

Leeds United 1-2 West Ham United, Scamacca, 46′:

Leeds United 2-2 West Ham United, Rodrigo, 70′:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer