3F Superligaen

Pallesen er rutineret i nedrykningskamp: Vi skal undgå katastrofetankerne

Kristoffer Pallesen har prøvet at rykke ned med Viborg af to omgange, derfor er han også klar over, at han skal trække sin del af læsset for at holde AaB-truppens humør højt.

Kristoffer Pallesen og Tosin Kehinde i kamp om bolden.
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

2022 har på godt jysk været et træls år i AaB.

Først kiksede kvalifikationen til europæisk fodbold i foråret, inden et skuffende efterår gav AaB en plads under nedrykningsstregen henover vinterpausen.

En af de rutinerede kræfter i truppen er 32-årige Kristoffer Pallesen, der også har prøvet det med nedrykningskamp før, da han fra 2013-2017 repræsenterede Viborg og var med til at rykke ned to gange.

Derfor ved AaB-backen også, at han skal være med til at trække det tunge læs i truppen. Her er han særligt opmærksom på hvilke tanker, der spreder sig i truppen, da han kan genkende følelserne fra nedrykningerne i Viborg. Det fortæller han til campo.dk.

– Nogle af de ting jeg husker, som var ubehagelige fra den gang, kan jeg godt mærke. Det er vigtigt at holde den der… nu siger jeg depression, men det er nok et lidt for stort ord. Men det er virkelig vigtigt at holde de negative tanker borte, siger Kristoffer Pallesen og fortsætter.

– Vi skal blive ved med at have positiv energi og blive ved med at tro på, at det sagtens kan vende, lyder det fra AaB’eren.

Erik Hamrén vil forbedre kvaliteten i AaB: Kræver sammenhold, stærk filosofi og nyt blod

Derfor er der også en helt bestemt tanke, som man skal blive langt væk fra i AaB-truppen.

– Hvis man begynder at tænke katastrofetanker, så bliver man bange for at lave fejl. Når du er bange for det, så laver du også ofte fejl, siger den 32-årige back.

– Det er virkelig svært at skabe et fornuftigt fundament, hvis du har den der frygt for at fejle. Det skal vi simpelthen lægge væk, slutter Kristoffer Pallesen.

AaB har syv point op til Brøndby på den rigtige side af stregen. Nordjyderne åbner forårssæsonen den 17. februar mod AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P