Highlights: Tottenham skidt fra start i 2023 – taber hjemme mod Aston Villa

Tottenham og Aston Villa spillede årets første Premier League-kamp nytårsdag. Her var det de undertippede gæster fra Birmingham, der løb med de tre point.

Tottenham-Aston Villa højdepunkter, Premier League highlights.

Tottenham og Aston Villa fik æren af at spille årets første Premier League-kamp.

Kampen blev fløjtet i gang søndag klokken 15.00, og Tottenham Hotspur Stadium dannede rammerne for opgøret. De mange fremmødte Spurs-fans fik dog næppe den ønskede start på det nye år, da de fra lægterne kunne se deres klub indlede 2023 med et 0-2-nederlag.

Efter en målløs første halvleg, hvor især Tottenham kom tæt på, fik Emiliano Buendia scoret årets første mål i Premier League, da han fem minutter efter pausen gjorde det til 0-1 for Aston Villa.

I det 73. minut tilsluttede Douglas Luiz sig så den korte liste af spillere, der kan notere sig for et Premier League-mål i 2023. 0-2 til Aston Villa, og kampens sidste scoring.