1 min læsningAvis: Her forsætter Luka Modric karrieren

Luka Modric har været en vigtig brik på Real Madrids midtbane i mange år. Nu har han angiveligt også afvist flere klubber for at forsætte i kongeklubben.

1 min læsning
Luka Modric har besluttet, at han fravælger Al Nassr og Inter Miami for at blive ved Real Madrid.
Soccer Football - Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - November 2, 2022 Real Madrid's Luka Modric celebrates scoring their first goal REUTERS/Juan Medina
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Blækket var knapt blevet tørt, efter Cristiano Ronaldo satte sin underskrift på en aftale med Al Nassr, før de havde snøren ude efter Modric.

Luka Modric skulle dog angiveligt ikke selv have lyst til at drage mod Saudi Arabien, da han stadig føler, at han kan gøre en forskel på Real Madrids midtbane.

Derfor har han efter sigende fortalt kongeklubbens præsident, Florentino Perez, at han ønsker at forlænge sin aftale, der ellers står til at udløbe til sommer. Det skriver den spanske avis Marca.

Dette til trods for, at Al Nassr, ifølge Marca, har tilbudt den kroatiske stjerne en lukrativ kontrakt, der var noget større end, hvad han tjener i Madrid.

Al Nassr var ikke den eneste klub, der har fået en lang næse efter Modric’ beslutning. Også David Beckham og Inter Miami er skuffede. De havde håbet på at bringe Modric over Atlanten, hvor han skulle være det helt store trækplaster.

Benzema sikrer Real Madrid tre point i slutminutterne

Forhandlingerne mellem Modric’ lejr og Real Madrid skulle ikke være blevet igangsat endnu, men det forventes, at det bliver en smal sag at få enderne til at mødes.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer