Premier League

Medie: Manchester United kan ende januar uden erstatning for Ronaldo

Manchester United mistede kort før julepausen Cristiano Ronaldo, hvis kontrakt blev ophævet, og det efterlader Erik ten Hag med et behov for en ny spidsangriber.

Manchester United er ikke sikre på at få en erstatning ind for Cristiano Ronaldo i januars transfervindue.
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har brug for en angriber.

Den engelske storklub startede sæsonen med Cristiano Ronaldo i truppen, men portugiserens lidet elegante afsked med klubben har efterladt et tomrum.

Det tomrum har manager Erik ten Hag og Manchester Uniteds ledelse en mulighed for at udfylde, når januar-transfervinduet åbner den 1. januar, men det er ikke sikkert, at United overhovedet agerer.

Ifølge Sky Sports kommer Manchester United til at gå efter at leje en angriber i januars transfervindue, men der er også en reel risiko for, at klubben slet ikke bringer nyt blod til truppen.

De Røde Djævle brugte i sommerens transfervindue samlet cirka 240 millioner euro – svarende til næsten 1,8 milliarder kroner – på at hente Antony, Casemiro, Lisandro Martinez og Tyrell Malacia, og det er de transfermidler, der nu ser ud til at mangle i den røde del af Manchester.

Manchester United-manager, Erik ten Hag, erkender da også, at klubben kan være nødt til at være kreative, når det kommer til at bringe en ny angriber ind i truppen.

Medie: Manchester United handler ind i Real Madrid

– Det er altid svært. Angribere er dyre – specielt om vinteren. Vi er nødt til at sætte standarden højt, måske er vi nødt til at være kreative. Vi gør alt i vores magt for at få gjort; At få de rigtige spillere ind, som passer ind i vores frontkæde, lyder det fra Ten Hag, ifølge SkySports.

– Det handler om timing, tilgængelighed, så mange omstændigheder spiller ind. Vinduet er ikke engang åbnet, så det er en lang periode, lyder det videre fra hollænderen.

Manchester United spiller sin sidste kamp i 2022 nytårsaftensdag, når de gæster Molineaux og bundholdet Wolves.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P