VM 2026

Er Messi verdens bedste nogensinde? – Det får du mig aldrig til at sige

Carlo Ancelotti kommer aldrig til at sige, at "Lionel Messi er den bedste nogensinde".

Messi, Carlo Ancelotti, VM 2022.

2022 blev året, hvor Lionel Messi fik tilføjet det manglende – og største – trofæ til sin samling: VM-trofæet.

Triumfen har siden fungeret gødning til debatten om, hvorvidt den 35-årige argentiner er den bedste fodboldspiller nogensinde.

Store fodboldspillere som Pelé, Cristiano Ronaldo og Diego Maradona er helt sikkert fortsat med i samtalen om, hvem der er historiens bedste. Men mon ikke enkelte tvivlere har ladet sig overbevise efter Messis VM-triumf?

I hvert fald har flere prominente navne i fodboldverden, i kølvandet på VM-slutrunden, givet udtryk for, at Messi nu er den største fodboldspiller i historien.

Der findes dog også nogen, som formentlig aldrig kommer til at tilslutte sig den holdning. En af dem er Real Madrid-træner Carlo Ancelotti.

– Det er svært at sige. Jeg ved ikke, om han er den bedste i historien. Det er ikke fair at sige det, fordi hver æra har haft virkelig gode spillere.

– “Messi er den bedste” kommer ikke ud af min mund. “Bedste nogensinde..” Jeg har oplevet mange gode spillere. Jeg træner Ballon d’Or-vinderen (Karim Benzema, red.) hver dag, lyder det fra Carlo Ancelotti ifølge Marca.

Spansk avis: Real Madrid har planlagt Bellinghams skifte

Foruden Karim Benzema, har Carlo Ancelotti også fornøjelsen af at træne Ballon d’Or-vinderen fra 2018, Luka Modric. Derudover har han også trænet Cristiano Ronaldo.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P