Highlights: Drop, selvmål og drømmemål kostede dyrt for Southampton mod Brighton

Southampton blev slået i gulvet af Brighton i første halvleg på Boxing Day, hvor et drop og et selvmål kostede dyrt, inden et drømmemål blev sidste søm i kisten i anden halvleg.

Soccer Football - Premier League - Southampton v Brighton & Hove Albion - St Mary's Stadium, Southampton, Britain - December 26, 2022 Brighton & Hove Albion's Solly March celebrates scoring their third goal with Lewis Dunk and Pascal Gross REUTERS/Peter Nicholls EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Boxing Day-duel på den engelske sydkyst. Det stod på toppen af menukortet på St. Marys Stadium mandag eftermiddag.

Smagen lod dog meget tilbage at ønske, da hjemmeholdet Southampton intet kunne stille op mod gæsterne fra Brighton.

I første halvleg kostede et drop og et selvmål dyrt for Southampton, inden Solly March efter en lille times spil lavede et drømmehug med venstrebenet og sendte bolden i mål til 3-0.

Det afgjorde mere eller mindre opgøret, selvom James Ward-Prowse et kvarter før tid headede riposten fra sit brændte straffespark i mål og pyntede til slutresultat 1-3.

Southampton 0-1 Brighton (Adam Lallana, 14′)

Southampton 0-2 Brighton (Romain Perraud selvmål, 35′)

Southampton 0-3 Brighton (Solly March, 56′)

Southampton 1-3 Brighton (James Ward-Prowse, 74′)