Highlights: Danskere blev afgørende i Boxing Days første PL-opgør

Brentford tog mandag imod Tottenham i Boxing Days første Premier League-opgør, hvor der var hele fem danskere i aktion fra start.

Boxing Day, Premier League, Brentford-Tottenham højdepunkter og highlights.

Premier League er tilbage, og Boxing Day blev mandag skudt i gang med et underholdende 2-2-opgør mellem Brentford og Tottenham.

Her var der hele fem danskere med fra start i form af Mads Roerslev, Mathias Zanka, Christian Nørgaard og Mathias Jensen for Brentford, mens Pierre-Emile Højbjerg naturligvis startede inde for Tottenham. Flere af danskerne skulle vise sig at blive afgørende for kampens udfald.

Et lille kvarter inde i opgøret faldt Boxing Days første scoring, da Vitaly Janelt kom først på riposten efter Mathias Jensen havde sendt en afslutning mod Tottenham-målet.

Efter pausen var Christian Nørgaard så involveret i et mål, da han forlængede bolden til ingen ringere end Ivan Toney, der bragte Brentford på 2-0.

Tottenham fik dog bragt balance i regnskabet i løbet af ganske kort tid, da først Harry Kane sendte bolden i mål på et flot hovedstød, inden Pierre-Emile Højbjerg seks minutter senere scorede kampens sidste mål til 2-2.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Brentford 1-0 Tottenham (Vitaly Janelt, 15′):

Brentford 2-0 Tottenham (Ivan Toney, 54′):

Brentford 2-1 Tottenham (Harry Kane, 65′):

Brentford 2-2 Tottenham (Pierre-Emile Højbjerg, 71′):