1 min læsningSå få ord havde Manchester United i afskeden til Ronaldo

Manchester United havde i onsdagens kampprogram en afskedssalut til Cristiano Ronaldo, men den var ganske kort.

1 min læsning
FILE PHOTO: Soccer Football - Premier League - Manchester United v West Ham United - Old Trafford, Manchester, Britain - October 30, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo reacts REUTERS/Peter Powell/File Photo EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details./File Photo

77 ord.

Så kort kunne det gøres, da afskeden med Cristiano Ronaldo blev taget af Manchester United i kampprogrammet til onsdagens kamp mod Burnley i Carabao Cup.

Den portugisiske verdensstjerne forlod United kort inden VM begyndte, efter et kontroversielt interview med Piers Morgan, hvor Ronaldo blandt andet langede kraftigt ud efter United-manager, Erik ten Hag.

Beskeden til Ronaldo lød således:

– Cristiano Ronaldo forlod klubben i sidste måned efter gensidig aftale.

– Den portugisiske superstjerne scorede 145 mål over to perioder, spillede 436 kampe og hjalp os med at vinde tre Premier League-titler, FA Cup, to Liga Cups, Champions League og FIFAs verdensmesterskab for klubhold. Ronaldo vandt også Ballon d’Or i 2008.

– I en udmelding den 22. november beskrev klubben sin taknemmelighed for Cristianos enorme bidrag og ønskede ham og hans familie held og lykke i fremtiden.

Avis: Cristiano Ronaldo underskriver vanvidskontrakt til 2030

Hvor Ronaldo skal forsætte karrieren er endnu uvist, men mange rygter sender ham til Al-Nassr i Saudi Arabien, hvor han angiveligt vil få en kæmpekontrakt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer