3F Superligaen

Journalist: Brøndby har fået bud på Maxsø

Brøndby har fået en markant finansiel indsprøjtning, men ikke desto mindre kan klubben stå til at miste sin måske største profil allerede til januar.

Brøndbys anfører Andreas Maxsø kan kvit og frit skifte klub til sommer, og der er allerede bud på Brø'ndby-profilen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Fra og med søndag i næste uge kan Andreas Maxsø frit forhandle med interesserede klubber.

Brøndbys forsvarsprofil og anfører har kontraktudløb til sommer, og når 2022 bliver til 2023, vil Maxsø kun have seks måneder tilbage af sin kontrakt, hvilket giver ham mulighed for at tale med andre klubber uden Brøndbys accept.

Det betyder også, at forsvarsspilleren skal sælges til januar, hvis Brøndby skal have bare en lille økonomisk gevinst ud af holdets helt store profil igennem de seneste mange sæsoner.

Skal man tro BT’s transferjournalist, Farzam Abolhosseini, så er der der også allerede tikket bud ind på Maxsø hos Brøndbys sportschef, Carsten ‘CV’ Jensen.

– Andreas Maxsø kan smutte, fordi han kun har et halvt år tilbage, og som der altid er med Andreas Maxsø, så er der samtaler. Der har faktisk også været bud af en eller anden art. Jeg ved ikke, om buddene er tikket ind, eller om ’CV’ har fået at vide, at den her klub vil have ham, fortæller Abolhosseini til Eurosport.

Maxsø afviser ikke at forlænge med Brøndby: Vi ser på det til januar

Andreas Maxsø har tidligere udtalt, at en forlængelse i Brøndby ikke er taget af bordet for ham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P