3F Superligaen

F.C. København forlænger med midtbanetalent

F.C. København og unge Thomas Jørgensen er blevet enige om en kontraktforlængelse, der holder den unge midtbanespiller i klubben i tre år.

F.C. København forlænger med Thomas Jørgensen, der er midtbanespiller på klubbens U19-mandskab.
Foto: Andreas Højberg, FCK.DK

16-årige Thomas Jørgensen har fremtiden på plads.

Den unge midtbanespiller har onsdag underskrevet en treårig forlængelse af sin kontrakt i F.C. København.

– Det er kæmpestort for mig, og jeg ser virkelig frem til at udvikle mig endnu mere i klubben, siger Thomas Jørgensen.

– Jeg har lært meget i min tid i FCK Talent, siden jeg kom fra ’lille’ Herfølge, og jeg skulle også bruge tid på at vænne mig til de større omgivelser her. Men det har givet mig endnu mere lyst til at vise, hvad jeg kan – og min store drøm er selvfølgelig at komme ind og spille i Parken foran fansene, lyder det fra Thomas Jørgensen.

Thomas Jørgensen var i sidste sæson en fast del af U17-holdet, der vandt DM-guldet, og i denne sæson har han været en profil på U19-holdet.

Det til trods har den unge sjællænder ikke taget den typiske vej op igennem det danske elitesystem.

– Thomas er et bevis på, at man kan komme langt i sin karriere, også selvom man ikke har spillet U-landskampe, som han endnu har til gode. Men først og fremmest er han klar til at tage næste skridt i sin udvikling, og indenfor de kommende tre år skal han arbejde på at komme i betragtning til førsteholdet, lyder udviklingsdirektør i F.C. København Sune Smith-Nielsen.

– Thomas er en dygtig tekniker med et stort løbepensum og en spilforståelse som 8’er på internationalt niveau. Og især i UEFA Youth League har han vist sig frem med flere flotte præstationer i efteråret. Så vi glæder os til at følge hans videre udvikling fremover, lyder det videre fra Smith-Nielsen.

Thomas Jørgensen har spillet samtlige 13 U19 ligakampe for FCK i denne sæson heraf blot tre som indskifter. I alt er det blevet til fire mål og to assist for midtbanespilleren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P