Europæisk Fodbold

Avis: PSG fører stort over Barca – Messi bliver i Frankrig

Paris Saint-Germain står med en klar fordel overfor FC Barcelona, når det kommer til at afgøre Lionel Messis fremtid.

Paris Saint-Germain har en klar overhånd over FC Barcelona, når det kommer til at holde på Lionel Messi.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

90 procent.

Så stor vurderer spanske Mundo Deportivo, baseret på kontakten med tæt på spilleren, at chancen for at holde på Lionel Messi er for franske Paris Saint-Germain.

Selvom det spanske medie også skriver, at den nykårede verdensmester endnu ikke har endegyldigt besluttet sig for, hvad fremtiden skal byde på, så venter der altså et markant slag for FC Barcelona og klubbens fans i sommerens transfervindue.

Det er nemlig til sommer, at Lionel Messi kontrakt i Paris Saint-Germain udløber, og således ville FC Barcelona principielt allerede til januar kunne begynde at forhandle med klubbens tidligere profil.

Med VM-triumfen i frisk erindring er der ikke nogen umiddelbare tegn på, at Messi skulle droppe tilværelsen i den europæiske fodboldtop og i stedet lade sig ‘nøje’ med en tilværelse i eksempelvis den amerikanske MLS, hvor Inter Miami af flere omgange er meldt interesseret.

Lionel Messi forlod med tårer i øjnene FC Barcelona i sommeren 2021, da klubben ikke havde økonomi til at forlænge argentinerens kontrakt.

Selvom den økonomiske situation i FC Barcelona er på vej i den rigtige retning, så har den altså endnu ikke ændret sig så markant, at spanierne kan konkurrere på vilkår med Paris Saint-Germain.

PSG-præsident tror på Messi-forlængelse

Den franske hovedstadsklub har VM-værterne fra Qatar i ryggen, og klubbens præsident, Nasser Al-Khelaifi, har allerede gjort det klart, at han ønsker at forlænge kontrakten med den nykårede verdensmester.

I VM-finalen var Lionel Messi oppe mod sit nye hjemland og blandt andet holdkammeraten Kylian Mbappé, men det vurderes ikke at være noget handicap i forbindelse med kontraktforhandlingerne med den franske klub, da Messi i modsætning til flere af sine landsmænd ikke har optrådt hånligt overfor de franske spillere.

Den spanske avis melder derimod, at Lionel Messi og Kylian Mbappé efter finalen gav hinanden et kram, og ydermere skulle familien Messi efter et år være faldet godt til i Frankrig og Paris.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P