VM 2026

Ét job kan lokke Van Gaal ud af pension: Hvis de ringer, så lytter jeg

Louis van Gaal indrømmer, at han kan lokkes ud af pensionen, hvis bare de rigtige ringer. Det på trods af at dåbsattesten er udstedt i 1951.

Netherlands' coach #00 Louis Van Gaal (R) and assistant Edgar Davids sing the national anthem ahead of the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between The Netherlands and Argentina at Lusail Stadium, north of Doha on December 9, 2022. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)

Louis van Gaal har for anden gang lagt taktiktavlen på hylden. Det står klart efter VM i Qatar, hvor kvartfinalen blev endestationen for Holland.

Den 71-årige hollænder har fået nok af jobbet som fodboldtræner, men i et radioprogram tirsdag afslører den rutinerede manager, at det ikke nødvendigvis er et endegyldigt farvel til trænerfaget.

Ét job kan nemlig potentielt lokke ham ud af pensionisttilværelsen, og det er netop blevet ledigt. Van Gaal blev spurgt af værterne, hvorvidt et job som portugisisk landstræner kunne friste, da han allerede ejer et hus på den iberiske halvø.

– Jeg er gået på pension igen. Men hvis de ringer, så lytter jeg. Mere vil jeg ikke sige nu, lyder det fra den 71-årige træner, der tidligere er kommet med lignende udtalelser om det belgiske landstrænerjob.

Kommentarerne er ifølge Van Gaal selv ikke en måde at sikre sig det næste job.

Holland donerer millionbeløb til migrantarbejdere i Qatar

– Det var ikke en flirt, jeg blev spurgt til det. Det kan jeg ikke gøre for, selvfølgelig svarer jeg på spørgsmål. Jeg flirter heller ikke med Portugal nu, sagde Van Gaal ifølge det hollandske fodboldmagasin Voetbal International.

Fernando Santos har efterladt et ledigt trænersæde i Portugal, mens Roberto Martinez er stoppet i Belgien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P