2 min læsningVideo: Mbappés 15-årige bror debuterer for PSG

Efter søndagens VM-finale er der næppe nogen, der er i tvivl om, hvem Kylian Mbappés er. Det forholder sig formentlig en smule anderledes, når det kommer til Ethan Mbappé.

2 min læsning
Ethan Mbappé, Kylian Mbappés 15-årige lillebror, debuterede fredag for Paris Saint Germains førstehold.
Foto: PSG.fr

Det har været en ganske begivenhedsrig weekend i familien Mbappé.

Søndag var storebror Kylian trods tre scoringer med til at tabe VM-finalen til Argentina med det franske landshold, mens lillebror Ethan fredag fik sin uofficielle debut for Paris Saint-Germains førstehold.

Den bare 15-årige Ethan Mbappé kom nemlig på banen ved pausen, da PSG fredag spillede træningskamp mod bysbørnene fra Paris FC.

Selvom der altså bare var tale om en træningskamp, så var det bestemt ikke et helt ueffen hold, PSG sendte på banen fra start.

Sergio Ramos, Juan Bernat, Sergio Rico, Marco Verratti, Renato Sanchez og Fabian Ruiz startede således alle inde i kampen, og det var sidstnævnte, den unge Mbappé afløste ved pausen.

Du kan se et sammenklip af Ethan Mbappés aktioner i videoen herunder:

På mål af Nordi Mukiele og Ismael Gharbi vandt PSG 2-1 over Paris FC, der ved pausen sendte den tidligere Brøndby-mitbanespiller Lebogang Phiri på banen.

Selvom de deler efternavn, så deler Ethan og Kylian Mbappé hverken spillestil eller position på banen. For mens storebror Mbappé gør sig på banens forreste pladser, så er Ethan Mbappé midtbanespiller.

Ethan Mbappé, der fylder 17 den 29. december, har været en del af PSG’s akademi siden 2017, og derfor var det også en stor dag for ham, da han fik sin uofficielle debut på det franske storhold.

– Meget tilfreds med min første kamp for pro’erne, lød det således på instagram umiddelbart efter kampen.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Ethan Mbappe (@ethanmbappe)

Både Ethan og Kylian Mbappé kom til Paris Saint-Germain den 31. august 2017.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer