VM 2026

Raser over bronzekampens dommer: Hakimi i åben konfrontation af Infantino

Achraf Hakimi var langt fra tilfreds med dommeren i VM-bronzekampen mellem Marokko og Kroatien. Og det gik ud over FIFA-præsidenten, Gianni Infantino.

Achraf Hakimi raser mod FIFA-præsident Gianni Infantino.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Det var allerede et tema inden bronzekampen ved VM 2022 i Qatar. Og det fik også et efterspil efter sidste dommerfløjt i kampen mellem Kroatien og Marokko.

Da lørdagens bronzekamp blev fløjtet op, var det qatarske Abdulrahman Al Jassim, der blæste i fløjten – et faktum der vakte opsigt. Dommeren var blevet foretrukket frem for en række andre internationale dommere med langt mere erfaring på den største scene.

Men sådan havde FIFA besluttet det, og det stod fast.

I løbet af kampen mellem Kroatien og Marokko var de marokkanske spillere flere gange uenige i dommerens beslutninger – specielt i forbindelse med en situation i anden halvleg, hvor spillerne appellerede for straffespark.

Det blev de som bekendt ikke tilkendt. Og det fik de marokkanske spillere til at rase efter kampen – både på den qatarske dommer, men også på den allerhøjest i FIFAs hierarki, præsident Giani Infantino.

En særdeles rasende Achraf Hakimi opsøgte først dommeren i midtercirklen, hvorefter han på vej ned i omklædningsrummet lod sin vrede gå ud over Giani Infantino.

Varm op til VM-finalen: Sådan er det gået Frankrig og Argentina gennem VM-historien

Ifølge det hollandske medie NOS og journalist Tom Egbers fløj Hakimi mere eller mindre op i ansigtet på Infantino, hævede stemmen og rasede over kampens dommer.

En historie der efterfølgende er blevet bekræftet af den svenske reporter fra STV, Johan Kücükaslan, på Twitter.

– Ekstremt hårdt stemning i spillertunellen, da Achraf Hakimi skældte Gianni Infantino ud foran rettighedshavernes reportere lige inden medaljeceremonien. Utilfreds med dommerens præstation. FIFA-ansatte var hurtigt over os for at sikre, at intet blev filmet, skriver han på Twitter.

VM-bronzekampen mellem Kroatien og Marokko endte med en kroatisk sejr og dermed en bronzemedalje til Luka Modric og co. Marokko ender på fjerdepladsen ved VM.

Søndag gælder det VM-finalen mellem Argentina og Frankrig. Kampen fløjtes op klokken 16:00 og kan følges på DR1, TV 2, DRTV og TV 2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P