VM 2026

Chefredaktør revser guldkappe: Ville ønske Messi havde taget den af igen

Da Lionel Messi løftede trofæet, var det ikke de hvide og lyseblå striber, der prydede argentineres skulder - og det er en skam. Det mener campo.dk's chefredaktør.

Foto: REUTERS/Hannah Mckay

Hvis man er det mindste bekendt med fodbold og mere specifikt slutrunder. Så vil ét billede altid stå ikonisk efter hver slutrunde.

Navnlig billedet af det vindende hold med anføreren, der hæver trofæet i midten. Denne gang var det berømte billede dog lidt mere specielt.

I midten af det argentinske mandskab var Lionel Messi ikke blot iklædt spillertrøjen.

Kort forinden havde emiren i Qatar nemlig iklædt den argentinske superstjerne en guld og sort kåbe ved navn bisht, inden Infantino og samme emir viste Messi vejen over til holdkammeraterne og det ikoniske trofæløft.

Her endte Messi altså med at være iklædt den traditionelle kåbe i stedet for Argentinas farver. Derfor efterlader ceremonien med medalje- og trofæoverrækkelse heller ikke et godt indtryk hos campo.dk’s chefredaktør, Allan Hvid.

– Det giver desværre et sidstehåndsindtryk af, at det igen handler om iscenesættelse og sportswashing.

– Det bør udelukkende handle om Messi og Argentina, der på flot vis sikrede sig verdensmesterskabet. Men nu skal Qatar og Emiren lige runde VM af og være i centrum. Det bryder jeg mig ikke om, siger chefredaktøren, der gerne havde set en anden reaktion fra Messi.

Argentina slår Frankrig og er verdensmestre for tredje gang i historien

– Jeg gad godt have set Manuel Neuer eller Harry Kane blive tilbudt at hoppe i sådan en kappe. Jeg tror, de begge havde afvist den. Jeg ville ønske, Messi havde taget den af igen og vist den – nu endnu mere – ikoniske argentinske 10’er trøje, lyder det fra Allan Hvid.

Messi fortalte efter kampen om sin fremtid som argentinsk landsholdsspiller. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P