VM 2026

Medie: Luka Modric giver svar på sin landsholdsfremtid

Luka Modric har rundet de 37 år og dermed har mange spekuleret i, om enden på VM også bliver enden på hans landsholdskarriere. Nu giver han svaret.

Luka Modric fortsætter på Kroatiens landshold.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag blev til endnu en stor aften i kroatisk fodbold.

Således besejrede Kroatien VM-overraskelsen fra Marokko med 2-1 i bronzekampen og kan dermed rejse hjem med endnu en VM-medalje om halsen.

Men med VM-slutrundens ende for Kroatien kommer formentligt også en bekymring for de fodboldglade kroatere.

Landets helt store fodboldprofil, Luka Modric, som til dagligt gør sig i den spanske storklub Real Madrid, er nemlig nået en alder på hele 37 år.

Og dermed har der været snak om, hvorvidt dette ville være Modrics sidste landsholdsoptræden.

Nu kan de dog formentligt ånde lettet op i Kroatien.

Kroatien tager anden VM-medalje i træk efter sejr mod Marokko i VM-bronzekampen

Efter kampen kunne Modric nemlig fortælle, at han ikke har i sinde at stoppe på landsholdet endnu. Han har nemlig som minimum et mål mere med landsholdet.

– Jeg vil gerne være med i Nations League-finalerne. Efter det må vi se, men jeg kan garantere, at jeg tager Nations League med, siger Modric ifølge det kroatiske medie Sportske Novosti.

Luka Modric fik sin debut for det kroatiske landshold tilbage i marts 2006. Dermed står Modric til snart at runde 17 år på det kroatiske landshold. Her har han bidraget med imponerende 162 kampe med 23 mål og 25 assists til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P