2 min læsningBayern München på udkig efter Neuer-erstatning: Overvejer ny VM-helt

Bayern München har angiveligt øjnene stift rettet mod VM-slutrunden i jagten på en erstatning for Manuel Neuer, som har brækket benet.

2 min læsning
Bayern München overvejer at hente marokkanske Bono i Sevilla.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Bayern München er blevet presset på målmandsfronten, efter det kom frem, at den vante sidste skanse, Manuel Neuer, har brækket benet og derfor må se med fra tribunen i en rum tid.

Derfor er den tyske Bundesliga-klub gået på jagt efter en ny målmand i det kommende transfermarked i januar. Senest gik der rygter om, at klubben havde i sinde at hente den udlejede målmand, Alexander Nübel, tilbage fra sin lejekontrakt i AS Monaco, mens også den kroatiske VM-helt, Dominik Livakovic, har været rygtet til det sydtyske.

Nu er det så en anden VM-helt, der spøger i den traditionsrige Bundesliga-klub. Det skriver den tyske avis TZ ifølge det spanske medie, AS.

Ifølge det spanske medie var Bayerns CEO, Oliver Kahn, som også tidligere har vogtet målet i klubben, i Qatar, da han fandt ud af, at Manuel Neuer havde brækket benet.

Derfor har han ved selvsyn kunne holde øje med de tilbageværende VM-målmænd – ikke mindst Dominik Livakovic fra Kroatien, som det tidligere blev nævnt.

Nu viser det sig også, at Kahn har holdt godt øje med den marokkanske målmand, Bono, i de seneste par opgør. Og han kan angiveligt lide, hvad han har set.

Medie: Real Madrid og FC Barcelona i transferduel om Bayern-spiller

Mediet skriver, at den marokkanske målmand falder i Oliver Kahns smag, og derfor overvejer klubben nu, om den 31-årige Sevilla-keeper kan være løsningen på målmandsudfordringerne i klubben.

Bono kom til Sevilla fra Girona på en lejeaftale i 2019, hvilket sidenhen blev konverteret til en permanent aftale mellem parterne. Marokkaneren står noteret for 120 kampe for Sevilla og mærkværdigt nok en enkelt scoring.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer