3F Superligaen

Neestrup irettesætter F.C. København-målmænd: Nok er nok

F.C. Københavns cheftræner Jacob Neestrup har irettesat de to FCK-målmænd, Kamil Grabara og Mathew Ryan, ovenpå den seneste tids uro.

F.C. Københavns cheftræner Jacob Neestrup irettesætter Kamil Grabara og Mathew Ryan.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Først gik Mathew Ryan til angreb på F.C. København, da han mente, at politik var afgørende for, at Kamil Grabara vandt pladsen mellem stængerne i løvernes bur.

Under VM-slutrunden var det så Kamil Grabaras tur til at sende en stikpille retur mod Mathew Ryan, efter han var impliceret i et mål, der var med til at sende Australien ud af VM 2022 i Qatar. Og sådan er det gået frem og tilbage i medierne mellem de to den seneste tid.

De to F.C. København-målmænd, Kamil Grabara og Mathew Ryan, har været vælten i flere medier – også internationalt. Og det har nu angiveligt fået cheftræner i F.C. København, Jacob Neestrup, til at reagere internt.

F.C. København har tidligere meldt ud, at sagen er blevet håndteret internt i klubben, og det bekræfter Jacob Neestrup nu i et længere interview med B.T. hvor han sætter nogle flere ord på situationen.

– Vi har klaret den internt, og så kommer vi videre herfra. Jeg har talt med begge, og jeg har sagt til dem, at nok er nok. Det er den måde, vi kan håndtere det på internt, når begge spillere er tusindvis af kilometer væk, fortæller Neestrup om klubbens håndtering af situationen mellem de to målmænd.

Medie: F.C. København i duel med Genk og tyrkisk klub om ny midtbanespiller

De to målmænd kan, som situationen ser ud på nuværende tidspunkt, se frem til at konkurrere videre om pladsen i FCK-målet, når forårssæsonen fløjtes op i midten af februar måned.

Det er dog langt fra sikkert, at begge målmænd er at finde i klubben til den tid. Først venter nemlig transfervinduet i januar, og her ser det ud til, at australske Mathew Ryan er på udkig efter en ny arbejdsgiver.

Senest har Ryan givet udtryk for, at han er på udkig efter en ny klub, og at hans agent arbejder på sagen.

Medie: F.C. København-keeper stadig aktuel i Napoli

F.C. København åbner forårssæsonen den 19. februar, når de gæster Kent Nielsens tropper på Jysk Park i Silkeborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P