1 min læsningMedie: United vil hente fransk verdensstjerne

Manchester United jagter en ny angriber efter klubben smed Cristiano Ronaldo på porten. Nu er han måske fundet.

1 min læsning
Karim Benzema jagtes af Manchester United
Soccer Football - LaLiga - Real Madrid v Espanyol - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - April 30, 2022 Real Madrid's Karim Benzema celebrates scoring their fourth goal with Vinicius Junior REUTERS/Juan Medina
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

La Liga, Champions League og Ballon d’Or.

Tre titler Karim Benzema alle kunne tilføje sit på CV i 2022, men nu er han angiveligt på kollisionskurs med Real Madrid.

Benzema har kontraktudløb med den spanske kongeklub i sommeren 2023 og ifølge det spanske medie Nacional står den engelske storklub Manchester United klar til at tilbyde ham en udvej.

Den 34-årige angriber har efter sigende forhandlet med Real Madrid og præsidenten, Florentino Perez, i flere måneder, men nu skulle verdens bedste fodboldspiller være klar til at prøve noget nyt.

På trods af, at Benzema skulle kræve en høj løn, burde det ikke være et problem for De Røde Djævle. Da de kort inden VM blev enige med Cristiano Ronaldo om at gå hver til sit, betød det dermed også, at der blev frigjort op imod 260 millioner kroner i lønposen – alene det næste halve år.

De penge, skulle Manchester United angiveligt være klar til at smide efter Karim Benzema i jagten på en verdensklasse 9’er, som klubben jagter.

Medie: Så meget koster Manchester United – markant dyrere end Chelsea

Karim Benzema har i sin tid i det spanske spillet 617 kampe for Real Madrid og nettet 329 gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer