3F Superligaen

Viasat-ekspert roser AaB-køb: Han er fantastisk

Transfervinduet er ikke åbnet endnu, men ikke desto mindre ligger det allerede fast, at AaB denne vinter henter Rasmus Thelander hjem til klubben.

Det er rigtig godt set af AaB at hente Rasmus Thelander tilbage til klubben mener viasat-ekspert Poul Hansen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det er tredje gang i karrieren, at Rasmus Thelander kommer til AaB.

Den 31-årige forsvarsspiller fik kun en halv sæson i ungarske Ferencvaros, men det er et AaB-mandskab, der kæmper med tingene, som han vender tilbage til.

Nordjyderne er ved vinterpausen indehaver af en af de to nedrykningspladser i Superligaen, og klubben har hele syv point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

At de i AaB har hentet Thelander hjem, er dog en transfer, der ifølge Viasat-ekspert, Poul Hansen, fra dag et kan give dem et par procenter.

– Han tager ikke nogen gidsler. Thelander er jo fantastisk. Hans udtryk i kampe og til træning, han er virkelig sådan en ‘no nonsense’-spiller. Han kan gøre rigtig meget, det er jeg ikke i tvivl om, lyder det fra Poul Hansen.

Thelander kom første gang til AaB fra AB tilbage i 2012, og efter tre år i Aalborg og tre forskellige klubber i udlandet, vendte han i 2019 tilbage til Hornevej i det østlige Aalborg.

Thelander tilbage i Nordjylland: Glad for at slutte min karriere her

– Han har prøvet noget helt andet – også i AaB – det kan han jo godt huske, da han blev stor. Han vil gøre alt for at trække dem med, det kan han slet ikke lade være med. Hele hans personlighed vil få nogle til at løbe nogle flere meter, løbe lidt hurtigere og tackle lidt hårdere.

– Det er super godt set at få ham hjem. Han brænder for klubben og brænder for selv at præstere, så han hiver nogle procenter op, lyder vurderingen fra Poul Hansen.

AaB har seks kampe tilbage i Superligaens grundspil, inden de, efter alt at dømme, skal spille ti kampe i nedrykningsspillet. AaB’s første betydende kamp efter nytår er kampen den 17. februar, hvor de tager imod AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P