1 min læsningMedie: Manchester United vil har plan for udsat position

Manchester United har på særligt én position haft problemer igennem mange år, men nu har klubben angiveligt lagt en plan.

1 min læsning
Manchester United har planen klar for klubbens udsatte position som højre back, hvor Diogo Dalot og Aaron Wan-Bissaka lige nu er i truppen.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Ikke siden Gary Neville har Manchester United haft en stabil højreback, der var blandt de første spillere på holdkortet.

Antonio Valencia, Ashley Young, Matteo Darmian og Aaron Wan-Bissaka har alle været forsøgt, men ingen af dem har for alvor sat sig fast på positionen, som det i øjeblikket er portugisiske Diogo Dalot, der sidder på.

Usikkerheden om højreback i Manchester United skal have en ende i det nye år, det skriver transferjournalist Fabrizio Romano.

– Manchester United har besluttet at fremskynde Diogo Dalots nye kontrakt. Han gør det fantastisk, og klubben ønsker, at han bliver. Et møde ventes efter VM, lyder det fra Romano, der fortsætter:

– Plan for Højre back: Diogo Dalot ny kontrakt, sælger Wan-Bissaka, får ny højre back ind i 2023.

Diogo Dalot har kontrakt i Manchester United indtil sommeren 2023. Klubben har dog en option på at forlænge den kontrakt med yderligere én sæson, men det ventes altså, at portugiseren får en helt ny kontrakt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer