1 min læsningMarokko-træner: Det er ikke nok, vi vil mere

Lørdag kan Marokko som det første afrikanske landshold spille sig i en VM-semifinale.

1 min læsning
Marokko kan lørdag blive det første afrikanske hold, der spiller sig til en VM-semfinale, når de møder Portugal.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Marokko har et helt kontinent bag sig, når de lørdag møder Portugal i VM-kvartfinalen.

Nordafrikanerne har lørdag muligheden for, som det første afrikanske landshold nogensinde, at spille sig i en VM-semifinale, og selvom turneringen allerede har budt på positive overraskelser, så vil de i den semifinale.

– Vi har allerede opnået meget, men det er ikke nok, vi er ikke tilfredse, vi vil mere, lyder det fra Marokkos landstræner Walid Regragui ifølge tyske Kicker.

– Portugal er favoritter, men det var Spanien også tidligere. Vi er underdogs, og vi vil overraske igen. Selvfølgelig har vi svagheder, men det har alle hold. Måske har Portugal færre svagheder end andre hold, men vi har analyseret dem og har en plan, lyder det videre.

Som kvartfinalister er der dog også kommet et pres på Marokko, og det pres kommer ikke kun fra nationens egne små 40 millioner indbyggere.

Marokko bærer nemlig håbet fra både resten af Afrika og den arabiske verden på sine skuldre.

Marokko slog Spanien efter straffesparkskonkurrence og er kvartfinaleklar

– Det er et positivt pres, et helt kontinent er med os. Det er vigtigt for os, men først og fremmest spiller vi for os selv og for Marokko, lyder det fra Regragui.

Marokko er forud for lørdagens kvartfinale mod Portugal ramt af både skader og sygdom. Således er spillere som Achraf Hakimi, Noussair Mazraoui, Romain Saiss og Sofyan Amrabat alle tvivlsomme til kampen, mens midterforsvareren Nayef Aguerd har mere alvorlige knæproblemer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer