2 min læsningSterling vil tilbage i den engelske VM-trup

Raheem Sterling rejste tidligere på ugen hjem fra Englands VM-trup, men nu vil han tilbage til truppen i Qatar.

2 min læsning
Raheem Sterling har bedt det engelske fodboldforbund om at undersøge, om han igen kan tilslutte sig det engelske landshold i Qatar.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Et indbrud i familiens hus hjemme i England fik tidligere på ugen Chelseas Raheem Sterling til at rejse hjem fra VM i Qatar.

Den 28-årige englænder var således ikke en del af Englands trup, da England i søndags slog Senegal og kvalificerede sig til VM’s kvartfinaler.

Medier: Sterling har forladt Qatar efter familien blev udsat for voldsom hændelse

Nu har Sterling ifølge BBC bedt det engelske fodboldforbund om at se på, om han kan tilslutte sig den engelske trup i Qatar igen.

Det ventes der ifølge det britiske medie at komme en afklaring på i løbet af torsdagen, og allerede lørdag møder England de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

Repræsentanter for Sterling udtalte tidligere, at hans familie var hjemme i familiens hus i Surrey – sydvest for London – lørdag, hvor huset blev udsat for et væbnet indbrud.

Hændelsen skulle have rystet Sterling i en sådan grad, at han frygtede for sine børns sikkerhed og derfor rejste hjem fra Qatar.

Politiet opdaterer på indbrud i Sterlings hjem: Ingen trussel om vold involveret

Politiet i Surrey har siden meldt ud, at der ikke har været tale om hverken vold eller trusler om vold i sagen.

Raheem Sterling står noteret for 81 landskampe for ‘Three Lions’, men hvor han startede både Englands kamp mod Iran og USA, så så han hele kampen mod Wales fra den engelske bænk, mens han altså var helt ude af truppen til kampen mod Senegal i ottendedelsfinalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer