1 min læsningKonkurrence til AGF: Superligaens rekordholder har flere muligheder

Der er flere klubber ibåde indland og udland i spil til at løbe med den snart transferfri dansker.

1 min læsning
Jeppe Kjær har kontraktudløb i Ajax til sommer, og det skorter ikke på interesserede klubber.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Han vil have rekorden for altid, såfremt der ikke kommer en regelændring.

Jeppe Kjær debuterede i Superligaen på sin 16-års fødselsdag, og han er således den yngste debutant i Superligaens historie.

Selvom det nu er over to år siden, at han skrev kontrakt med hollandske Ajax, så er han stadig kun 18 år gammel, og til sommer kan han vende tilbage til den danske Superliga – kvit og frit.

Tidligere på ugen var der meldinger om, at særligt AGF viste stor interesse for den unge kantspiller, der altså kan forhandle med interesserede klubber allerede til januar.

AGF er dog ikke ene om at vise interesse for Jeppe Kjær, også hans tidligere klub, AC Horsens, ser gerne klubbens rekordmager tilbage, mens også FC Nordsjælland skulle være interesserede. Det skriver Ekstra Bladet torsdag.

Medie erfarer: AGF vil hente Ajax-dansker hjem til Superligaen

En kontraktforlængelse i Ajax ligger ikke lige umiddelbart i kortene, men muligheden skulle angiveligt ikke være helt taget af bordet.

I denne sæson er det dog kun blevet til to ultra-korte indhop for Jong Ajax i den næstbedste hollandske række, og debuten på det bedste hold i Amsterdam-klubben lader fortsat vente på sig.

Det er dog ikke sikkert, at en tilbagevenden til den danske Superliga er eneste alternativ til en forlængelse i Ajax for Jeppe Kjær. Der skulle således være interesserede klubber i både USA, Holland, Belgien og Østrig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer