2 min læsningGakpo: Når United kommer, vil jeg overveje det

Manchester United er efter isgende meget interesseret i hollandske Cody Gakpo, men endnu har den hollandske VM-stjerne ikke hørt fra englænderne.

2 min læsning
Hollandske Cody Gakpo vil overveje et skifte, når og hvis Manchester United til januar byder på PSV-angriberen.
Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix

Prisen på hollandske Cody Gakpo er næppe faldet under VM.

Den 23-årige hollænder har knapt fire år tilbage af sin kontrakt i PSV, men Eindhoven-klubben får svært ved at holde på sit stjernefrø til januar, hvor flere klubber meldes interesseret i ham.

Særligt er der interesse fra England, hvor både Arsenal og Liverpool nævnes som potentielt kommende klubber, men Manchester United med hollandske Erik ten Hag i spidsen, er lige nu favorit til at løbe med Gakpos underskrift.

Faktisk havde Gakpo allerede muligheden for at tage til Premier League i august, men han valgte at blive i PSV, hvor han var med til at ryge ud af Champions League-kvalifikationen til skotske Rangers.

– Det var en hård periode. Jeg lærte fra det, og jeg vil gøre det anderledes. Hvad end der kommer, kommer. Jeg tænkte på Manchester United, men da det ikke skete, vidste jeg ikke helt, og jeg begyndte at tvivle, lyder det fra den religiøse hollænder.

Medie: United har Plan A og Plan B klar i jagten på Ronaldo-afløser

– Leeds United kom. Skulle jeg tage dertil? Nu afventer jeg alt. Jeg har ikke hørt fra Manchester United endnu. Når de kommer, så vil jeg overveje det. Jeg har også burg for guds hjælp i de her situationer, siger Gakpo til NRC.

Gakpo har startet alle Hollands fire kampe ved VM, hvor han har bidraget med tre scoringer.

I Æresdivisionen er han ligeledes fast mand, og i sine 14 kampe har han scoret ni mål, mens det ligeledes er blevet til 12 assist.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer