1 min læsningSå mange så dansk VM-fiasko

Det er ikke gået manges næse forbi, at Danmark røg ud af VM, da de skuffede fælt ved VM. Men hvor mange så egentlig med?

1 min læsning
De danske spillere før gruppekampen i gruppe D mellem Australien og Danmark på Al Janoub Stadium i Doha i Qatar, onsdag den 30. november 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Boykot eller ikke at boykotte.

Det har været spørgsmålet for mange danskere op til VM-slutrunden i Qatar, på grund af de mange menneskerettighedsbrud og korruptionssager.

Mandag viser tallene, som analysefirmaet Nielsen har udgivet for uge 48, at hele 1,4 millioner seere sad klar foran skærmere, da Danmark og Australien krydsede klinger.

Det er, ifølge FIFA Media, det største seertal til en dansk gruppekamp ved et VM, siden Danmark i 2010 mødte Cameroun, hvor de rød-hvide drenge dog dengang vandt 2-1. Dengang rundede tallene halvanden million seere.

Danmarks kamp mod Frankrig blev set af 1,235 millioner seere, mens kampen mod Tunesien trak 983.000 mennesker til skærmene.

Så på trods af mange danskere havde et ønske om, at boykotte slutrunden, så blev spændingen i Danmarks gruppe alligevel for meget for nogle.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer