1 min læsningRygte: Superliga-profil på vej til Tyrkiet for stort beløb

I sommer blev Adamo Nagalo rygtet væk fra FC Nordsjælland, da en storklub stod klar i kulissen - nu er forhandlingerne angiveligt optaget på ny.

1 min læsning
FC Nordsjællands Adamo Nagalo. Superligakampen mellem FC Nordsjælland og Viborg FF i Farum lørdag den 6. august 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Nordsjælland overvintrer på førstepladsen i Superligaen. Noget Adamo Nagalo har været med til at sikre med flere flotte præstationer.

Nu meldes den storspillende stopper dog på vej væk fra klubben. Endda til en klub, han angiveligt har forhandlet med, så sent som i sommer.

I kulissen spøger Fenerbahce nemlig. De skulle ifølge det tyrkiske medie

Sammen med forsvarsmakkeren Kian Hansen, har Nagalo været solid i den bagerste kæde for FCN i efterårssæsonen, hvor holdet har lukket blot 13 mål ind, hvilket er færrest af alle hold i Superligaen.

Nu skal tilhængere af Farum-klubben nok være glade, hvis de overhovedet får Nagalo at se på kunstgræsset på Right to Dream Park igen.

Den 19-årige stopper fra Burkina Faso kom til FC Nordsjælland tilbage i 2019 og har siden fået 48 superligaoptrædener for holdet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer