1 min læsningSchmeichel med besked til danskerne: Vi var bare ikke gode nok

Efter et par dages betænkningstid har Kasper Schmeichel søndag aften skrevet på Instagram, at landsholdet ikke var gode nok under VM. Samtidig takker han danskerne.

1 min læsning
Kasper Schmeichel har udtrykt på Instagram, at han ikke mener det danske landshold gjorde det godt nok under slutrunden.
Foto: Reuters

Gruppespillet blev endestationen for Danmark efter tre skuffende kampe.

Flere eksperter havde ellers de rød-hvide drenge som outsidere til titlen. Det endte dog langt fra sådan, da nederlaget til Australien, var det sidste, der blev set til Danmark i denne omgang.

Nu er der gået fire dage siden nederlaget, og landsholdsanfører, Kasper Schmeichel, har nu haft tid til at reflektere. Disse tanker har han skrevet ned og lavet et opslag på Instagram.

– Nu er det nogle dage siden, vi forlod VM. Der er så mange følelser stadigvæk, der løber rundt i kroppen, og som er meget svære at sætte ord på.

– Der var med rette høje forventninger til os, og vi levede ikke op til dem i sidste ende. Det er meget svært at acceptere, og vi må anerkende, at vi bare ikke var gode nok for et hold med vores kvalitet.

– Vi vinder, og vi taber sammen – ikke kun som hold, men som nation. Det er det, der gør os danskere til dem, vi er. Vores sammenhold, skriver han blandt andet.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Kasper Schmeichel (@kasperschmeichel)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer