1 min læsningNagatomo inden mødet med Kroatien: Vi skal kæmpe som samuraier

Det japanske mandskab skal bekæmpe frygten og være som samuraier, når de møder Kroatien, siger Yuto Nagatomo.

1 min læsning
Yuto Nagatomo forventer, at Japan vil kæmpe som samuraier, når de mandag møder Kroatien ved VM
Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Japan Training - Al Sadd SC New Training Facilities 1, Doha, Qatar - December 4, 2022 Japan's Yuto Nagatomo and Maya Yoshida during training REUTERS/Hamad I Mohammed

Tyskland, Spanien og måske Kroatien?

Det østeuropæiske landshold kan blive det tredje land, der får samuraisværdet at føle, når de mandag må påtage sig favoritrollen mod Japan.

En kamp forsvarsspilleren Yuto Nagatomo fra Japan ser frem til. Han forventer, at landet på trods af endnu en underdogrolle mod viceverdensmestrene vil levere en mandfolkeindsats.

– Jeg tror, ​​det er en fantastisk mulighed for os at vise verden, hvordan vi kan kæmpe som samuraier. Før de (samuraier, red.) går i kamp, ​​polerer de deres våben og forsøger at forbedre deres teknikker, men hvis de er bange under kamp, ​​ville de ikke være i stand til at bruge disse våben og teknikker fuldt ud.

– Det er præcis det samme med fodbold – selvfølgelig er taktikken og teknikken vigtig, men uanset hvor meget vi har forbedret dem, så er det ubrugeligt, hvis vi er bange, når vi går på banen, siger Nagatomo.

Opgøret mellem Japan og Kroatien fløjtes i gang mandag klokken 16.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer