1 min læsningBrøndby-folk tilfredse efter storsejr

Både Martin Retov og Joe Bell var efter 4-0-sejren over CD Tenerife ganske tilfredse med holdets præstation.

1 min læsning
(ARKIV) Brøndbys cheftræner Martin Retov i Superligakampen FC Midtjylland mod Brøndby IF på MCH-Arena i Herning, 22. april 2019. 50 år. Tidl. fodboldspiller Martin Retov fylder 40 år tirsdag den 5. maj 2020. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Brøndby spillede søndag årets sidste kamp, da de mødte CD Tenerife.

Det endte med en sejr på 4-0 for de blå-gule. Noget, der kan tolkes som en god afslutning, efter et efterår med mange nedture.

Derfor var også både Martin Retov og midtbanespilleren Joe Bell tilfredse efter sejren var på plads.

– Jeg synes vi leverer godt i dag. Der var mange rigtig gode præstationer, et sammenhængende hold og en dygtig omgang på bolden. Tilmed var vi skarpe i spillet mod bolden, og så scorer vi nogle flotte mål. Så det var en fantastisk kamp fra vores side. 

– Det var en helstøbt indsat som afslutning på 2022, og jeg synes vi tager herfra med en rigtig god præstation, siger Martin Retov.

Joe Bell var ligeså en tilfreds mand med spillet på banen.

Brøndby-offensiven sprudlede på Tenerife

– Jeg synes, vi spiller noget god fodbold og så scorer vi nogle gode mål. Der er selvfølgelig mere at arbejde videre med, men jeg synes, vi har taget skridt i den rigtige retning, og det er også det, vi skal arbejde videre med i de kommende måneder efter ferien, siger Bell.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer