VM 2026

Overskud i nederlagets stund: Flot gestus af Hansi Flick

Tysklands skæbne var mere eller mindre besejlet torsdag, men den tyske landstræner var ikke mere hylet ud af den, end han i overtiden foretog en smuk gestus overfor Matthias Ginter.

Den tyske landstræner, Hansi Flick, foretog i overtiden af kampen mod Costa Rica en flot gestus overfor Matthias Ginter.
Matthias Ginter med nummer 4. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Er man verdensmester, hvis man ikke har fået et eneste spilleminut under den pågældende slutrunde?

Matthias Ginter har en VM-medalje hængende hjemme i Freiburg, selvom han som én af i alt tre markspillere ikke fik et eneste minut på banen, da Tyskland vandt VM i 2014.

Den 28-årige Freiburg-forsvarer står i alt noteret for 48 kampe for ‘Die Mannschaft’, men ikke desto mindre blev det heller ikke til spilletid, da Tyskland i 2018 røg ud i gruppespillet ved VM i Rusland, efter nederlag til Mexico og Sydkorea samt en sejr over Sverige.

Den historie var blot sekunder fra at gentage sig i Qatar i år, men den tyske landstræner, Hansi Flick, havde trods tyskernes forestående VM-exit så meget omløb i kasketten, at han i de absolut døende sekunder af tyskernes kamp mod Costa Rica sendte Ginter på banen til dennes VM-debut.

Tre minutter inde i overtiden kom Ginter på banen i stedet for Niklas Süle.

Fra ‘ubetydelig’ til berømthed natten over: VM-spiller måtte slukke mobilen for at kunne sove

For Flick, Ginter og Tyskland var løbet dog kørt på det tidspunkt, da en japansk 2-1-sejr over Spanien samtidig sendte Tyskland hjem fra VM på grund af en dårlige målscore end Spanien.

Matthias Ginter spillede samtlige kampe fra start, da Tyskland sidste år nåede til ottendedelsfinalen ved EM, hvor England blev endestationen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P