1 min læsningGule kort sendte næsten Mexico hjem fra VM: Sen Saudi-scoring aflyste vild regel

Syvende punkt i tiebreakeren var tæt på at blive nødvendig for at finde en afgørelse i Gruppe D, men en sen scoring sendte Mexico hjem fra VM.

1 min læsning
Foto: REUTERS/Alberto Lingria

Den Arabiske Halvøs repræsentation ved VM blev halveret fra to til en, da Qatar røg ud for fem dage siden. Nu er det tal blevet til 0. Saudi-Arabien blev onsdag aften ekspederet ud af VM ved mexicansk hånd.

Argentina sejrede i gruppens modsatte kamp med 2-0 mod Polen og sikrede sig førstepladsen i Gruppe D, og da Mexico første med samme cifre mod Saudi-Arabien var en kuriøs situation tæt på at opstå.

Dybt inde i overtiden så det ud til, at Polen og Mexico begge ville ende på 4 point, med en målscore på 2-2. Derfor kunne tiebreakeren meget bemærkelsesværdigt have været endt ude i syvende punkt, hvor man kigger på advarsler og røde kort.

Helt nede i det syvende punkt finder man nemlig disciplinærpoint, inden ottende punkt ville ende med lodtrækning. Det er kun sket en gang tidligere ved VM. Det kan du læse mere om her.

Saudiarabisk prins støtter interesse i Manchester United og Liverpool

Så vildt blev det dog ikke, da Mexico i jagten på 3-0 målet åbnede sig op bag til. Salem Al Dawsari reducerede for Saudi-Arabien dybt inde i overtiden og slukkede mexicanernes VM-håb. Begge hold kan efter 1-2 rejse hjem fra turneringen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer