VM 2026

Kvistgaarden og Cappis sikrede Brøndby sejr over Silkeborg

På kampens sidste boldberøring sørgede Christian Cappis for, at Brøndby kunne tage fra Future Cup-kampen i Silkeborg med en 2-1-sejr.

Christian Cappis og Brøndby IF slog tirsdag eftermiddag Silkeborg IF med 2-1 i Future Cup-kampen på Jysk Park.

Der blev spilletid til en masse superligaspillere for både Silkeborg og Brøndby, da de to mandskaber tirsdag mødtes i Future Cup.

Kampen så længe ud til at skulle ende med en pointdeling, men med kampens absolut sidste boldberøring sørgede Brøndby for at kunne tage de tre point med hjem over Storebælt.

Silkeborg stillede med et hold bestående af Aske Andresen, Anders Dahl, Alexander Busch, Robin Østrøm, Lukas Klitten, Pelle Mattsson, Andreas Oggesen, Oscar Boesen, Magnus Bøttker, Søren Tengstedt og Alexander Lind.

Den vikariende Brøndby-cheftræner, Martin Retov, havde valgt følgende 11 spillere til sin startopstilling: Jonathan Ægidius, Jens Martin Gammelby, Henrik Heggheim, Frederik Alves, Alex Batista Lindstrøm, Solomon Opoku, Joe Bell, Marko Divkovic, Oscar Schwartau, Peter Bjur og Mathias Kvistgaarden.

Efter godt 20 minutters spil var det Mathias Kvistgaarden, der bragte gæsterne foran 0-1, da Marko Divkovic uselvisk headede bolden på tværs til ham på kanten af det lille målfelt.

Den føring blev udlignet kort før pausen, da Søren Tengstedt udnyttede et forsøg fra 11-meter pletten.

FC Nordsjælland-profiler er enige: Brøndby kommer ikke i top seks

Det resultat så ud til at skulle holde kampen ud, men i overtiden udfordrede Marko Divkovic på højrekanten, og på det perfekte indlæg fik indskiftede Christian Cappis med maven dirigeret bolden ind over stregen.

Flere aktioner blev det ikke til i kampen, da dommeren umiddelbart efter fløjtede kampen af.