VM 2022

1 min læsningHarry Kane med 4,6 millioner dyr regnbue-protest

Harry Kane var en af mange europæiske anførere, der i sidste sekund måtte skifte sit regnbuefarvede anførerbind ud med et mere neutralt udseende anførerbind. Nu kommer den engelske kaptajn alligevel frem med en slet skjult protest.

1 min læsning
Harry Kane måtte ikke bære et regnbuefarvet anførerbind. Nu bærer han i stedet et regnbuefarvet rolex ur til 4,6 millioner kroner.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

I England kalder man det et ‘sly dig’.

Det er sikkert ikke super velanset hos hverken VM-værterne eller hos FIFA, men begge steder må de næsten løfte på hatten for Harry Kanes kreativitet.

Den engelske landsholdkaptajn blev, ligesom danske Simon Kjær og flere andre anfører, på det nærmest forbudt at bære det regnbuefarvede anførerbind, som ellers var planlagt, til nationens første kamp ved VM.

FIFA meldte på forhånd ud, at der kunne vente anførerne disciplinære straffe, hvis de gik imod ordren, og derfor valgte de alle som en i stedet at bære et mere neutralt anførerbind.

Nu har det dog vist sig, at Harry Kane alligevel ganske diskret fik sendt sin egen lille protest i retning mod VM-værterne og FIFA – en ganske ekstravagant protest vel at mærke.

Tottenham-angriberen mødte nemlig op til Englands åbningskamp mod Iran med et Rolex-ur i alle regnbuens farver.

Instagram-profilen insaneluxurylife beskriver uret som et sjældent Rolex Daytone ‘Rainbow’ i 18 karat roseguld, som angiveligt skulle være meget eftertragtet og derfor have en værdi på 650.000 dollars – cirka 4,6 millioner danske kroner.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Uret bærer 36 såkaldt baguette-skåret regnbue-farvede safirer i kransen, 56 brilliant-skårede diamanter på urkassen samt 11 baguette-skårede safirer som timemarkører.

Harry Kane har ikke selv kommenteret på sit konkrete ur-valg ved dette VM.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer