VM 2022

2 min læsningSky Sports: Manchester United-ejere undersøger muligheden for salg

Manchester Unites amerikanske ejere, Glazer-familien, er ifølge Sky Sports ved at undersøge flere økonomiske muligheder - Muligheder der kan inkludere et salg af klubben.

2 min læsning
Amancio Ortega bliver nu nævnt som en mulig køber af Manchester United.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De overtog kontrollen med klubben i 2005, og de har været hadet lige siden.

Den amerikanske Glazer-families dage som ejere af Manchester United kan være talte.

Engelske Sky Sports melder nu eksklusivt, at familien lige nu undersøger sine økonomiske muligheder i den engelske storklub, muligheder som kan omfatte et både et helt eller delvist salg af Manchester United.

Kilder fortæller tirsdag til Sky Sports, at bankfolk er sat igang med at undersøge Glazer-familiens muligheder, som også kan omfatte et partnerskab.

En af disse kilder siger ifølge Sky Sports, at en pressemeddelelse, der bekræfter dette, kan komme når som helst.

CHOK: Liverpool er sat til salg

Rygterne om et muligt salg af Manchester United kom umiddelbart i kølvandet på en lignende udmelding fra klubbens rivaler fra Liverpool.

Tidligere i år blev Premier League-klubben Chelsea solgt, da London-klubben skiftede hænder fra russiske Roman Abramovich til amerikanske Todd Boehly.

Officielt: Chelsea skifter ejer

Også Newcastle har for relativt nyligt skiftet hænder. Klubben fra nordøstengland var tidligere ejet af engelske Mike Ashley, men i oktober sidste år solgte Ashley traditionsklubben til den nationale saudiarabiske investeringsfond Public Investment Fond – eller PIF.

På rygteplan har et salg af Manchester United af flere omgange været nævnt som en mulighed, men de amerikanske Glazer-ejere har indtil nu ikke taget imod nogen tilbud.

Tidligere har et konsortium kaldet ‘Red Knights’ med den tidligere Manchester United-direktør og livslange Manchester United-fan Jim O’Neill i spidsen, forsøgt at overtage klubben. Interessen døde i 2010, da Glazer-familien krævede en salgspris, der blev vurderet urealisérbar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer